Refundering og leveringsbetingelser

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1-3 dage.

Bilbuster afsender varer med følgende: DAO - Direkte, DAO – Pakkeshop, GLS – Direkte, GLS - Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra prisen på ordren. Fragtpriserne er 29 kr. for DAO og 39 kr. for GLS ved bestillinger under 199 kr.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt "uden omdeling" eller "med omdeling".

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

 

Fortrydelsesret

Der gives 100 dages fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden når du handler hos os som forbruger.

Den 100 dags periode starter den dag, hvor ordren er leveret. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder Bilbuster for dig, og det er dermed gratis at returnere. Det er dog dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 100 dage efter leveringen og sendes retur senest 30 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret kan sendes på mail hej@bilbuster.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.


Bemærk, at du kun kan få en del af fragtomkostningerne tilbage.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. I visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Det er op til Bilbuster at vurdere varens stand.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Bilbuster

Solhøjsvej 58

9210 Aalborg SØ

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.