Ofte stillede spørgsmål

Find dine svar her


Hvor længe holder støvsugeren på en opladning?

Støvsugeren kan holde i op til 30 minutter på en opladning. Hvis du vælger turbo-mode, skal du dog forvente 20-25 minutters støvsugning. Det tager cirka 2-3 timer at oplade støvsugeren.

Hvordan slår jeg turbo-mode til på støvsugeren?

Du kan slå turbo-mode til ved at trykke på tændknappen én gang til. Tryk på tændknappen fra slukket tilstand, og tryk en gang til. Når du bruger turbo-mode, skal du forvente at støvsugeren holder lidt mindre end 30 minutter på en opladning.

Hvordan oplader jeg støvsugeren?

Støvsugeren er helt trådløs og oplades med et USB-kabel, som følger med. På den måde kan du oplade støvsugeren i din bil på samme måde, som du ville oplade din telefon.
Hvordan tømmer jeg støvsugeren?

Du kan nemt tømme støvsugeren og vaske HEPA-filteret som vist på produktsiden.

Som det kan ses dér, kan du også vaske filteret.

Hvor meget kan støvsugeren suge op?

Støvsugeren kan med en sugeevne på 5000 pA suge alt fra støv, krummer, løst jord, sand og væsker. Store tunge støvsugere, som du måske har i hjemmet, kan i nogle tilfælde suge med en lidt kraftigere sugeevne end vores Dust Buster. Hvis du har snavs, der sidder godt fast i måtterne, anbefaler vi en gang om året at tage det allersidste i bilen med en tung støvsuger.

Hvad er leveringstiden?

Leveringstiden er 1-2 dage, og vi sender din pakke med DAO Hjemmelevering eller DAO Pakkeshop efter dit valg. Vi pakker alle ugens syv dage for at sikre, at din pakke kommer frem hurtigst muligt. 

Hvad dækker jeres 100 dages tilfredshedsgaranti over?

Vi er overbeviste om, at du vil elske din nye Dust Buster. Derfor tilbyder vi 100 dages tilfredsgaranti. Hvis du er i tvivl om den er noget for dig, kan du altså trygt prøve den. Er du ikke tilfreds med din nye Dust Buster, kan du nemt og gratis returnere den i helt op til 100 dage efter dagen, du modtog den. Vi refunderer hele købssummen, hvis den kun er blevet brugt minimalt, men hvis produktet er blevet brugt i hele perioden med meget tydelige brugsspor, kan vi ikke refundere hele beløbet. Refunderingens størrelse vil i så fald afhænge af, hvad vi forventer støvsugeren vil kunne blive solgt til.

Fandt du ikke et svar på dit spørgsmål?

Så kan du kontakte os på hej@bilbuster.dk eller gennem vores kontaktformular

Spar 10% på din ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 10% på din første ordre. Vi lover, vi ikke sender dig mails hele tiden.


Bilbuster Danmark

Solhøjsvej 58

9210 Aalborg SØ

CVR: 42914444